Wildwaterraften is een spannende ervaring die ontzettend veel fysieke voorbereiding vereist. Het is een opwindende buitenactiviteit die de groepsband en -coördinatie promoot. Wildwaterraften in Sri Lanka biedt u alle opwinding die u verwacht als u gaat raften.

Als u op zoek bent naar een toffe adrenalinekick, dan moet u Kitulgala-wildwaterraften uitproberen: het is namelijk de populairste locatie in Sri Lanka om te gaan raften. De Kelani River beschikt over talloze stroomversnellingen die urenlang raftingplezier garanderen. Wildwaterraften is een buitensport waarvoor u niet ervaren of in topconditie moet zijn wat betekent dat u kunt raften wanneer u maar wilt. De activiteit is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar omdat er verschillende niveaus zijn die u kunt proberen. Als u en uw groep avonturiers zijn, begin dan met de 5 grote stroomversnellingen in het bovenste deel van de rivier. Dit zijn klasse IV en V-trajecten. Bent u echter een beginner of wilt u gewoon wat langzamer van start gaan, probeer dan de 4 kleine stroomversnellingen in het lagere deel van de rivier. Dit zijn langzamere stroomversnellingen met een lager waterniveau.

Wildwatervaren in Kithulgala

Ongeacht het niveau dat u kiest: u en uw groep zullen steeds over alle noodzakelijke uitrusting beschikken, zoals veiligheidskleding, moderne apparatuur en een ervaren gids, om ervoor te zorgen dat u een geweldige tijd heeft. U en uw familie of vrienden werken samen als een team om de stroomversnellingen te overwinnen en uw bestemming te bereiken. Het is een geweldige teambuildingsactiviteit die samenwerking promoot. Het geeft u bovendien een adrenalinekick die u energiek en enthousiast maakt.

Wildwatervaren in Kithulgala

Een ander positief punt is dat u en uw team een gevoel van voldoening zullen ervaren wanneer u de stroomversnellingen trotseert en het traject met succes voltooit.

Wildwaterraften in Sri Lanka is bovendien een unieke gelegenheid om de natuur te observeren, die langs de Kelnai-rivier steile bergen, dichte jungle en rubberplantages beslaat. Terwijl u langs de stroomversnellingen afdaalt, kunt u genieten van een close-up van de adembenemende omgeving en voelt u zich één met de natuur en haar schoonheid. Ondanks de opwinding van het raften, zult u ook een gevoel van rust ervaren langs de langzamere gedeeltes van het traject wanneer de geluiden van de natuur zoals het stromende water uw zintuigen kalmeren. Het is om al deze redenen dat raften een erg populaire activiteit is bij groepen die aan teambuilding willen doen.

Wist u dat Kitulgala de beroemde locatie is waar de opnames voor de 1957 Academy Award-winnende film ‘The Bridge on the River Kwai’ plaatsvond? De film werd voornamelijk gefilmd in Sri Lanka en Kitulgala is de plek waar de iconische brug werd opgeblazen. De structuur ervan kan men nog steeds gaan bezichtigen.

Ervaar het raften in Sri Lanka en ga terug naar huis met herinneringen die u uw hele leven met u zult meedragen. U ervaart bovendien een hernieuwd gevoel van enthousiasme nadat u dag buiten hebt gespendeerd en de indrukwekkende stroomversnellingen hebt overwonnen.

Palmstone Logo