Home > Overzicht

Een rustige oase voor ontspanning: Palmstone Retreat is uw toevluchtsoord weg van huis. In de stilte verborgen, 2,5 km van Kitulgala op een afgelegen locatie van tien hectare, halverwege Colombo en de Central Hills/Nuwara Eliya. Dit kleine luxehotel herdefinieert het paradigma van luxe en uitstekende service, waardoor het een ideale keuze is, ongeacht u op zakenreis of op vakantie bent.

Palmstone Retreat in Kitulgala is dé plek in Sri Lanka om te ontspannen. Met een luxueuze accommodatie, lekker eten en spannende avonturenactiviteiten zorgen we ervoor dat uw verblijf in Palmstone Retreat onvergetelijk is. De prachtig ontworpen chalets liggen aan de rand van een waterval met een privéterras dat uitkijkt op de beek.

Klein hotel in Kithulgala

Bij Palmstone Retreat verwennen we u in onze 3 elegant ontworpen chalets met moderne gemakken en comfort tijdens uw verblijf.

We hebben 2 kamertypes: de Nelum-suite met een jacuzzi en een eigen terras en de Araliya-suite met een verwarmd privédompelbad en een stoomsauna.

Klein hotel in Kithulgala

U kunt uitrusten terwijl u ontspant in onze lounge, die prachtig uitkijkt op het uitnodigende zwembad en twee dompelbaden.

Voor al onze avonturiers en natuurliefhebbers is Kitulgala de populairste locatie in Sri Lanka voor wildwatervaren, vogels te spotten, canyoning, wandelen en bergbeklimmen. U kunt er de prachtige steden Kandy, Nuwara Eliya en de beroemde Adam’s Peak verkennen. Wat is er beter dan een verblijf in Palmstone terwijl u geniet van een voorproefje van avontuur, luxe, ontspanning en sereniteit, allemaal prachtig gecombineerd met een dienstverlening die gastvrij is. Palmstone Retreat biedt bovendien verschillende opties om te dineren of de Halal-keuken uit te proberen.

Palmstone Logo