Home > Dineren
Halal-eten in Kithulgala

Ervaar exclusieve en elegante culinaire hoogstandjes bij elke maaltijd in Palmstone Retreat door op een culinaire reis te gaan met een vast menu, waarbij de nadruk ligt op westerse gerechten.

Geniet van visueel verbluffende westerse en Sri Lankaanse gerechten met uitgebalanceerde smaken, texturen en aroma’s.

Palmstone Retreat biedt privédiners aan. Gasten kunnen ervoor kiezen om te dineren in de privacy van hun kamer of op verschillende romantische locaties langs het resort. De meest pittoreske optie is op het dinerterras met uitzicht op de waterval, waar uw culinaire ervaring wordt versterkt door de bezienswaardigheden en geluiden van het stromende water.

U kunt er ook voor kiezen om te dineren aan tafels tussen het zwembad en de tuin, of op het privéterras van uw kamer.

In overeenstemming met gevoeligheden van gasten uit alle delen van de wereld, respecteert PalmStone de kledingvoorschriften en privacyvereisten van haar gasten.

De Palmstone-dinerervaring is ongeëvenaard, met een uitmuntende service en aandacht voor detail. Geniet van de beste maaltijden bereid door onze deskundige koks onder leiding van onze chef-kok die jaren ervaring heeft in de horeca. Gasten kunnen de chef-kok ontmoeten, wat een geweldige gelegenheid is om te informeren naar de beschikbare gerechten om aan uw individuele smaak en behoeften te voldoen.

Maaltijden geserveerd bij Palmstone Retreat zijn Halal-gecertificeerd en worden alleen bereid met verse ingrediënten.

Palmstone Logo