Home > Accommodatie

Luxe, stijl en persoonlijkheid onderscheiden al onze kamers die elk een deur openen naar de ongerepte natuurlijke schoonheid van Kitulgala. Geïnspireerd door de lokale architectuur, integreren de drie luxe chalets van Palmstone Retreat zich in hun natuurlijke omgeving en combineren ze verfijnde gemakken en een smaakvol interieur. Elke chalet beschikt over twee prachtige kamertypes: Nelum en Araliya, stuk voor stuk 5-sterrenkamers die zijn ontworpen om absolute privacy en luxe comfort te garanderen.

SIMPELHEID TROEF

Alle kamers van het Palmstone Retreat zijn voorzien van moderne meubels en houten vloeren met glazen panelen van plafond tot vloer, die een onbelemmerd uitzicht bieden. U en uw gasten zullen genieten van een prachtig uitzicht en het geluid van de stromende beek in de buurt, te midden van de rustige bossen. Alle zes kamers van dit luxueuze, kleine hotel in Kitulgala zijn ruim (80 m²) en de perfecte plek om tot rust te komen.

Nelum Suite

Nelum Suite

De Nelum-suite biedt een ruime slaapkamer en een zithoek met uitzicht op de weelderige tuinen en de beek. Ontspan en rust terwijl u geniet van uw eigen overdekte jacuzzi.

Araliya Suite

Luxe hotel met zwembad

De Araliya-suite biedt u ontspanning en herbronning in een luxueuze omgeving waar u heerlijk verwend wordt in uw eigen stoomsauna of gewoon kunt ontspannen in de zithoek of een duik kunt nemen in het verwarmde privézwembad.

Palmstone Logo